Kiegyensúlyozott Index

Jobbra, balra, előre, hátra, le, föl.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Matolcsy elfelejtett válaszolni

2010.09.10. 13:31 Urbán Viktor

Szekeres Imre, az Index.hu gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője kedden írásbeli kérdéssel fordult Matolcsy György miniszter úrhoz, melyben a 2011-es költségvetéssel kapcsolatban tett fel kérdéseket. Matolcsy úr sem a költségvetéssel kapcsolatos sajtótájékoztatóján, sem levélben nem válaszolt a kérdésekre, holott ez kötelessége lenne.

Az Index ezért megismétli a feltett kérdéseket, mert úgy gondoljuk, hogy a 2011-es költségvetést érintő legfontosabb témákat érintik és a válasz kiemelkedően fontos az emberek, és az oktatási, egészségügyi intézmények valamint a vállalatok számára.

   1. Adott-e ki az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII. 19.) Korm. rendelet alapján tervezési köriratot az egyes fejezeteket irányító szervek vezetői részére?
   2. Ha igen, az Ön által vezetett minisztérium milyen kereteket határozott meg a tervezés során érvényesítendő követelményekkel és előfeltételekkel kapcsolatban, így különösen milyen számszerű kereteket határozott meg az Ön által vezetett minisztérium az egyes fejezeteket irányító szervek vezetői részére?
   3. Ha még nem, az Ön által vezetett minisztérium milyen kereteket tervez meghatározni a tervezés során érvényesítendő követelményekkel és előfeltételekkel kapcsolatban, így különösen milyen számszerű kereteket tervez meghatározni az Ön által vezetett minisztérium az egyes fejezeteket irányító szervek vezetői részére?

Az Index várja Matolcsy György miniszter úr mielőbbi válaszát a fenti kiemelten fontos kérdésekre.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiegyensulyozottindex.blog.hu/api/trackback/id/tr932286229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása