Kiegyensúlyozott Index

Jobbra, balra, előre, hátra, le, föl.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szüreti mulatság a Viktor Otthonban

2010.09.08. 19:29 több biztosító

"Kell, nagyon kell az együttlét, hogy közös legyen az élmény, és az ünnep – hogy érezzük, van értelme az életünknek!"

2010. szeptember 8-án egész napon keresztül tartó szüreti mulatságot rendeztek Sződligeten, a Viktor Speciális Otthonban. Gondozottak, családtagok, más otthonokból, valamint a Sződligeti és a Pest Megyei Önkormányzatból érkezett vendégek jöttek össze egy nap együttlétre. Élvezni az otthonban élő emberek, a Grease Tánccsoport, az Ágosoton Anita Mozgó Színház, Pomázi Zoltán (Bojtorján együttes), és a már évek óta rendszeresen visszatérő vendég, Csepregi Éva műsorát.

A Viktor Speciális Otthon egyike a 13 Pest megyei intézménynek, ahol otthont találtak sokan, akik mások – különlegesek. Ápolást, gondolást igényelnek, segítségre szorulnak, Emberek, kiknek fontos az együttlét, mint ahogy fontos az immár hagyománnyá váló szüreti mulatság. Ahogy Szabó István, a Pest Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke köszöntőjében hangsúlyozta: "Az élmény, az együttlét élménye mindennél fontosabb."

A bejegyzés trackback címe:

https://kiegyensulyozottindex.blog.hu/api/trackback/id/tr332281098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása