Kiegyensúlyozott Index

Jobbra, balra, előre, hátra, le, föl.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Orbán Viktor ismét rosszul tudja

2010.09.13. 17:07 Urbán Viktor

A Fidesz-KDNP kormány miniszterelnöke viszontválaszában azt találta mondani Mesterházy Attila felvetéseire, kérdéseire és kéréseire, hogy az Index elnöke nem mondhatja meg, hogy ő miről beszéljen. Szeretnénk tudatni Magyarország felelős miniszterelnökével, hogy ezzel a kijelentésével minimum 1,5 millió választópolgárral közölte, hogy nem ad választ a kérdéseikre. Ez túl azon, hogy arcátlan megsértése a demokráciának, gyalázatos semmibevevése Magyarország polgárainak.

Azt megteheti egy miniszterelnök, hogy saját programját tartja fontosnak, és megköszönve az ellenzék elképzeléseit, saját útját járja. Azonban azt mondani, hogy nem hajlandó azokkal a témákkal foglalkozni, amit a legnagyobb ellenzéki párt kér tőle számon, több mint neveletlenség.

Az Index követeli Orbán Viktortól és a Fidesz-KDNP kormánytól, hogy igyekezzen tiszteletben tartani azokat az indexes szavazókat, akiket az Index képvisel a Parlamentben és akiknek az érdekeit védi.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiegyensulyozottindex.blog.hu/api/trackback/id/tr512293244

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: „Nehogy már az én pénzemből mentsék meg a hiteleseket!” 2010.09.14. 09:37:27

Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása